Αγώνες Κολύμβησης της Α' Δ.Δ.Ε. Αθήνας. Σχολικό έτος 2008-2009

6 Φεβρουαρίου 2009 και έφτασε η μεγαλύτερη ημέρα των σχολικών αγώνων κολύμβησης. Όλοι μαζί, οι δύο συμμαθητές μου Νίκος Γκάρτζιος, Παναγιώτης Δάλλας και εγώ ο Αγαθοκλής Θανάσης, φτάσαμε στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Εκεί, αφού δώσαμε τις συμμετοχές, ετοιμαστήκαμε για προθέρμανση. Αφού κολυμπήσαμε για 10-15 λεπτά πήγαμε στα αποδυτήρια και αλλάξαμε, βάζοντας το στενό μας μαγιό. Μετά, ο Νίκος κι εγώ πήγαμε στο χώρο αναμονής όπου περιμέναμε να καλέσουν τη σειρά μας στα 50 μέτρα ελεύθερο.

Η μεγάλη ώρα ήρθε! Μας καλούν να πάμε πίσω από τους βατήρες. Με μια μικρή καθυστέρηση ο αφέτης δίνει την εκκίνηση. Η κούρσα αρχίζει και τελικά ο Νίκος τερματίζει 6ος με χρόνο 33,05'' και εγώ 4ος με χρόνο 28,79''. Ευχαριστημένοι βγαίνουμε από το νερό περιμένοντας τον άλλο συναθλητή μας, Παναγιώτη Δάλλα, να πέσει στο αγώνισμά του όπου και τελικά τερμάτισε 2ος με χρόνο 1,20''.

Τέλος, αφού ο Παναγιώτης έλαβε το μετάλλιό του, επιστρέψαμε πίσω στο Σχολείο μας, όπου περιγράψαμε στους συμμαθητές μας την εμπειρία μας από τους αγώνες.

 

Υπεύθυνος καθηγητής Φυσικής Αγωγής: Γεώργιος Φακούτσος

 

2h thesi

          Δίπλωμα 2ης θέσης, Παναγιώτης Δάλλας

 

2o metallio

    Μετάλλιο 2ης θέσης, Παναγιώτης Δάλλας

 

4h thesi

     Δίπλωμα 4ης θέσης, Θανάσης Αγαθοκλής

 

6h thesi

        Δίπλωμα 6ης θέσης, Νίκος Γκάρτζιος

 

Πρόσθετες πληροφορίες