ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

 

 

Σχολικό έτος 2007-2008

 

Η αναχώρηση έγινε από το σχολείο κατά τις 7:00 π.μ. η διαδρομή ήταν ευχάριστη χωρίς απρόοπτα.

Περάσαμε από Καμένα Βούρλα, τις Θερμοπύλες όπου μας προκάλεσε το ενδιαφέρον το άγαλμα του σπαρτιάτη Λεωνίδα- τη Λαμία και φτάσαμε στη Στυλίδα. Εκεί επισκεφθήκαμε το περιβαλλοντικό κέντρο παρακολουθήσαμε μια ομιλία σχετική με οικολογικά προβλήματα και slides. Μετά πήγαμε σ’ ένα σχολείο της πόλης, όπου επίσης ενημερωθήκαμε για περιβαλλοντικά θέματα.

Το μεσημέρι πήγαμε για φαγητό σε εστιατόριο της περιοχής. Έπειτα ξεκουραστήκαμε στο ξενοδοχείο και στις 7 μ.μ. αναχωρήσαμε για την Λαμία.

Εκεί κάναμε βόλτα. Καθίσαμε σε μια καφετέρια για παγωτό. Κατά τις 11μ.μ. αναχωρήσαμε από Λαμία για Στυλίδα για διανυκτέρευση.

Την επόμενη μέρα πήραμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο. Πήγαμε στη παραλία, μετρήσαμε την θερμοκρασία της θάλασσας και του αέρα. Κατόπιν επισκεφθήκαμε ένα κοντινό μοναστήρι και επανήλθαμε στη Λαμία για να δούμε το κάστρο και το μουσείο.

Κατά την επιστροφή σταματήσαμε στα καμένα βούρλα για φαγητό.

Επιστρέφουμε κατά τις 8:30μμ. Οι εντυπώσεις μου απ΄ την εκδρομή ήταν οι καλύτερες.

 

Δέσποινα Κρασσά, Β΄2

 

 

Η εκδρομή μας με την ομάδα της περιβαλλοντικής στη Λαμία θα μου μείνει αξέχαστη!! Διασκεδάσαμε και περάσαμε ευχάριστες στιγμές...Η φιλοξενία μας από τους ανθρώπους του κέντρου ήγαν άριστη και τα μέρη τα οποία επισκευθήκαμε ήταν υπέροχα!!!! Η επίσκεψή μας πιστεύω άξιζε τον κόπο!!!

 

Ευγενία Λώνη, Β΄2

 

 

Η εκδρομή με την περιβαλλοντική ήταν καταπληκτική. Περάσαμε υπέροχα και μάθαμε πολλά στο περιβαλλοντικό κέντρο Στυλίδας! Η φιλοξενία μας και τους ανθρώπους του κέντρου ήταν πολύ καλή και όλη η ομάδα πέρασε τέλεια!!! Θα μου μείνει αξέχαστη...!

 

Μαρία Κούτση, Β΄2

 

Επίσκεψη στο μουσείο του κάστρου της Λαμίας
Η ομάδα εργάζεται
Μελέτες στο μικροσκόπιο
Μελέτη σε ανάγλυφο χάρτη
Προετοιμασία για λήψη θερμοκρασίας
Μετρήσεις σε εξωτερικό χώρο
Η θερμοκρασία στο μάρμαρο
Η θερμοκρασία στο νερό
Η θερμοκρασία στο χώμα
Μελετώντας το ανεμόμετρο
Φωτογραφία με τον κ. Αναγνώστου υπεύθυνο Κ.Π.Ε.
Η ομάδα μας στο Π.Κ. Εκπαίδευσης Στυλίδας  
Στην κορυφή της σελίδας Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή στις εκδρομές